Home
Cipru
Malta
Gibraltar
Seychelles
Panama
SUA
Contact


Infiintare Offshore

    Avantaje:

-Impozit foarte mic, sau 0!

-Obligaţii fiscale reduse

-
Mod de funcţionare simplificat

-
Declaraţii mai puţine

-
Protecţia generală a bunurilor

-Anonimitate

-Comert international


                          Offshore Gibraltar


Gibraltar este un teritoriu al Marii Britanii, aflată în sudul Peninsulei Iberice, la Strâmtoarea Gibraltar. Suprafaţa peninsulei este puţin sub şapte kilometri pătraţi, populaţia ajunge la circa treizeci de mii.

Cei mai mulţi oameni de afaceri aleg Gibraltarul ca locaţie de înfiinţare a unei companii offshore deoarece compania poate să desfăşoare activitate comercială, de holding sau activitate de re-facturare (vissz-számlázási tevékenység), respectiv să funcţioneze ca un holding de investiţii. Pentru scopurile sus-amintite, fiind motivele pentru care se înfiinţează compania offshore, cele mai potrivite tipuri de companie sunt aşa-numitele Non-Resident Company. Aceste companii beneficiază, în Gibraltar, de scutire totală de la plata impozitului, aceasta în cazul în care corespund cerinţelor acordării calităţii de Non-Resident Company (adică „Companie străină [în original: care nu este locală]”), cerinţe prezentate mai jos. Pentru înfiinţarea unei companii offshore este îndeajuns un singur asociat, iar pentru numărul de asociaţi nu există limită superioară.

Pentru ca compania să beneficieze de calitatea de Non-Resident Company pe parcursul înregistrării, trebuie să fie îndeplinite următoarele condiţii. Persoanele (fizice) care sunt asociaţi, pe parcursul înregistrării, nu trebuie să fie locuitori ai Gibraltarului. Ulterior înregistrării compania nu are permisiunea de a desfăşura activitate pe teritoriul Gibraltarului, şi nu poate avea relaţii comerciale nici cu locuitorii ţării. Compania trebuie să-şi ţină documentele de înfiinţare şi documentele principale ale companiei în biroul înregistrat de pe teritoriul Gibraltarului, şi trebuie să dispună şi de un reprezentant înregistrat, în continuare este obligat să-şi păstreze registrul de acţionari pe teritoriul ţării. Este necesar ca compania să-şi deschidă un cont bancar în Gibraltar, cu ocazia înfiinţării, şi în continuare să menţină respectivul cont. Documentele de înfiinţare cât şi actul constitutiv al companiei trebuiesc înaintate către Registrul Comerţului, de asemenea trebuie comunicată adresa biroului, cât şi numele şi adresa directorilor şi a acţionarilor. Deci cele mai importante condiţii pentru înfiinţarea unei companii offshore sunt: proprietarii companiei trebuie să fie străini, (compania) nu poate să desfăşoare activitate economică pe teritoriul Gibraltarului şi încasările nu pot fi transferate în Gibraltar. Companiile din Gibraltar sunt obligate să înainteze un raport anual către autorităţile ţării.

Impozit: Nu există

Capitalul social: De orice tip, de obicei în următoarele valute:GBP, USD, EUR

Valoarea minimă a capitalului social : 2000 GBP

Timp necesar înregistrării : 5 zile

Main page offshore inregistrare

Deoarece Gibraltar nu a încheiat nici un acord de evitare a impunerii duble, nu este obligată să acorde informaţii despre companiile înregistrate în ţară nici uneia dintre autorităţile fiscale ale altor state. Avem si companii Ready made GmbH for sale in Germania
Infiintare Offshore, Deschidere firma SUA