Home
Cipru
Malta
Gibraltar
Seychelles
Panama
SUA
Contact


Infiintare Offshore

    Avantaje:

-Impozit foarte mic, sau 0!

-Obligaţii fiscale reduse

-
Mod de funcţionare simplificat

-
Declaraţii mai puţine

-
Protecţia generală a bunurilor

-Anonimitate

-Comert international


                          Infiintare firma in Malta


    Avantajul principal al înfiinţării de companii offshore în Malta sunt condiţiile de impunere/fiscale mai avantajoase decât în general, cât şi cheltuielile reduse de înfiinţare. În Malta cea mai des întâlnită formă de organizare a companiilor este societatea cu răspundere limitată, înregistrarea unei astfel de societăţi necesită în medie o săptămână. Cea mai importantă informaţie referitoare la impozitare este că, de altfel din cele 35% de procente de impozit pe profit al societăţii se pot recupera/revendica 6/7 părţi, în cazul în care proprietarul companiei este din străinătate, iar în această situaţie impozitul pe profit datorat este în total de 5%, TVA este de 18%, cetăţenii străini nu plătesc impozite pe dividende.

Cea mai populară formă de organizare a societăţilor, în Malta, este SRL.

* poate avea minim 1, maxim 50 de membri/asociaţi

* capitalul social minim este de ~1200 EUR, sumă din care se varsă în contul societăţii min. 20 %

* este necesară numirea a minim 1 director

* 1 secretar, care să fie persoană fizică, nu poate fi identică cu persoana directorului/managerului (doar în cazul societăţilor Ltd cu un singur asociat)

* este obligatorie desfăşurarea unei adunări generale anuale

* este obligatorie ţinerea contabilităţii şi depunerea raportului anual

Infiintarea a unei firme off-shore

În cazul în care societatea offshore primeşte calitatea de Participating Holding atunci impozitul pe profitul provenit din aceste activităţi este nul. Aceasta se poate realiza prin mai multe modalităţi, de exemplu în cazul în care (societatea) a efectuat investiţii de minim ~1,2 milioane de Euro într-o perioadă de şase luni, dacă activează ca şi director la o altă companie sau are o participaţie la o altă companie de cel puţin 10%.