Home
Cipru
Malta
Gibraltar
Seychelles
Panama
SUA
Contact


Infiintare Offshore

    Avantaje:

-Impozit foarte mic, sau 0!

-Obligaţii fiscale reduse

-
Mod de funcţionare simplificat

-
Declaraţii mai puţine

-
Protecţia generală a bunurilor

-Anonimitate

-Comert international


                          Offshore Panama

   Panama este statul situat în sudul Americii Centrale.
Formează un pod natural între America de Sud şi America de Nord.
Nu din întâmplare şi statul Panama poate fi enumerat pe lista paradiselor fiscale. Înfiinţarea societăţilor se efectuează în baza Legii Generale ale Societăţilor, nr. 32 din 26 februarie 1927. Legea nr. 32 a fost utilizată ca model de multe alte ţări, aceasta asigurând companiilor o structură (de organizare) flexibilă, cât şi cadru legal pentru desfăşurarea activităţilor economice internaţionale legale. Dar pe lângă facilităţile fiscale, respectiv pe lângă scutirea de plata impozitelor, există, în mod şi în cadru legal, se deschid posibilităţi şi pentru următoarele servicii, ca şi servicii bancare offshore, adică înregistrarea de bănci şi societăţi de asigurare, înregistrarea de vase maritime şi a dreptului de navigare, şi înregistrarea de mărci. Înfiinţarea companiilor este caracterizată de totalaanonimitate, deoarece această caracteristică este cuprinsă şi în denumirea tipului societăţilor: Sociedad Anónima /societate anonimă/. Pe lângă acestea următoarele proprietăţi sunt caracteristice la înfiinţarea unei companii în Panama:

* Activitatea companiilor offshore, desfăşurată în afara teritoriului panamez, este scutită de impozit.

* 250 USD reprezintă taxa anuală de menţinere a statutului companiei.

* Compania trebuie să dispună de un birou de înregistrare în Panama.

Nu există nici o prevedere referitoare la obligativitatea depunerii de rapoarte.

Nu există nici un acord de evitare a impunerii duble, deci nu există nici obligaţia de a oferi informaţii autorităţilor fiscale ale altor state.

Daca doriti sa infiintati o firma offshore, contactati-ne

Condiţii privind personalul: Este necesară numirea a cel puţin 3 directori. Funcţionarii necesari în cadrul societăţii: preşedinte, casier şi secretar. Aceştia pot fi persoane fizice, firme şi alte societăţi economice. Un funcţionar poate avea mai multe funcţii, dar funcţiile de preşedintele şi secretar nu pot fi deţinute de aceeaşi persoană.

Infiintare Offshore, Deschidere firma SUA